4 Ateliere in Bucuresti - Militari - Fundeni - Berceni - Bucurestii Noi

Locatii disponibile

Siteurile noastre

www.folieautollumar.ro

www.folie-auto-llumar.ro

www.colantariauto-bucuresti.ro

www.folieautomilitari.ro

www.folieautosector6.ro

Plata cu cardul

Folie auto originala

Atentie!!! citeste mai jos

In pozele de mai jos, v-om incerca sa explicam care sunt diferentele intre o folie auto originala si alt produs asemanator dar cu un pret mai mic.

O folie auto originala, cum ar  fi folia auto Llumar, trebuie sa aiba stantata marca Llumar pe toata suprafata foliei, din 50 in 50 de cm.

Dupa cum se observa mai jos, sigla Llumar trebuie sa fie vizibila in lumina pe toata suprafata foliei, altfel acel produs nu este original. O parte din montatorii de folie prefera sa scada pretul montajului, inlocuind produsul original cu un produs ieftin, lucru care se poate verifica de client prin simpla verificare a foliei auto.

Verificarea materialului se poate face numai inaintea montajului propriuzis,  deoarece aceasta stanta va ramane pe protectia materialului, protectie care la finalul montajului va fi inlaturata de pe folia dumneavoastra auto.

Folie-auto-originala

 

folie-auto-autorizata-cu-stanta-clara.jpg

 

stanta-folie-auto-omologata-llumar.jpg

 

folie-auto-omologata-cu-stanta.jpg

In atelierele nostre toate foliile auto sunt stantate, inseriate si originale, beneficiind de garantie intre 7 si 12 ani.

Am ales sa folosim doar produse originale pentru a ne asigura continuitate pe piata, un client multumit intotdeauna va aduce si altii clienti care vor pleca de la noi la fel de multumiti.

Pentru folii originale, apasa PRET FOLIE AUTO

 

 

Autorizatie tehnica

Autorizatie

Orice atelier care monteaza folie auto trebuie sa faca dovada catre client a actului inmanat de R.A.R de a aduce midificari autovehiculelor.

Contact

contact

Telefon: 0766.610.421

Email: contact@detailingautoconcept.ro

MilitariBerceniFundeniBuc. Noi