4 Ateliere in Bucuresti - Militari - Fundeni - Berceni - Bucurestii Noi

Locatii disponibile

Siteurile noastre

www.folieautollumar.ro

www.folie-auto-llumar.ro

www.colantariauto-bucuresti.ro

www.folieautomilitari.ro

www.folieautosector6.ro

Plata cu cardul

Folie auto sector 1

Dupa 3 ani de activitate cu montaj de folie auto in sectorul 6, am decis sa ajungem cu serviciile pe care le oferim si in sectorul 1 al capitalei. Sunem situati pe bulevardul Bucurestii Noi.

Pentru cine doreste sa efectueze o infoliere de calitate dar si cu protectie solara ridicata in zonele Baneasa, Giulesti, Crangasi, Otopeni dar si calea Grivitei, atelierul nostru din sectorul 1 este ce-a mai buna solutie, personalul nostru fiind calificat pentru montajul de folie auto.

Ne puteti gasii si in alte locatii din Bucuresti, unde suntem prezenti cu toate serviciile pe care noi le oferim, in urmatoarele zone: Bucurestii Noi, Fundeni, Berceni si Militari.

Atelier sector 1 – Bucurestii Noi

harta_mica_buc_noi

Telefon: 0766.610.421

Click aici pentru preturi

Atelier Fundeni – Soseaua Fundeni ( drumul spre Dragonul Rosu ) Sector 2

Atelier Berceni – Sector 4 ( strada Turnul Magurele )

Atelier Militari – Sectorul 6 ( Bulevardul Iuliu Maniu )

Puteti fi siguri ca in atelierul nostru din Bucurestii Noi, montam la perfectiune aceiasi folie originala ca si in celelalte locatii ale noastre. Materialul cu care noi lucram, este Llumar, stanta aacestuia fiind vizibila pe toata suprafa maretialului, indiferent de transparenat acestuia.

Daca alegeti sa aplicati folie auto Llumar la noi in atelier sau in alta locatie din Bucuresti, va invitam sa verificati daca materialul pe care il ve-ti plati este intradevar Llumar, altfel e posibil sa va alegeti cu unul fals, care dupa ce va trece prin soarele arzator al unei veri incinse, va ajunge sa se decoloreze si sa devina cel mai inestetic lucru de pe masina dumneavoastra.

Personalul nostru din Bucurestii Noi este suficient, calificat si cu experienta necesara pentru a oferi clientilor nostri, un serviciu executat fara repros. Materialele pe care noi le folosim, ofera garantie reala intre 7 si 12 ani, in functie de calitatea aleasa.

Bineinteles, puteti alege si un alt serviciu pe care echipa DetailingAutoConcept il ofera:

Incarcare Freon Auto – Pentru instalatia de climatizare a autoturismului dumneavoastra.

Polish Faruri – Farurile dumneavoastra capata stralucirea de odinioara.

Folie Faruri – Pastreaza farurile dumneavoastra ca noi pentru ani la rand.

Accesati pagina contact pentru mai multe detalii, sau la numamarul de telefon 0766.610.421 – pentru montaj folie auto de calitate.

Apasa galerie sector 1 pentru imagini si foto folie auto sector 1.

 

Autorizatie tehnica

Autorizatie

Orice atelier care monteaza folie auto trebuie sa faca dovada catre client a actului inmanat de R.A.R de a aduce midificari autovehiculelor.

Contact

contact

Telefon: 0766.610.421

Email: contact@detailingautoconcept.ro

MilitariBerceniFundeniBuc. Noi