4 Ateliere in Bucuresti - Militari - Fundeni - Berceni - Bucurestii Noi

Locatii disponibile

Siteurile noastre

www.folieautollumar.ro

www.folie-auto-llumar.ro

www.colantariauto-bucuresti.ro

www.folieautomilitari.ro

www.folieautosector6.ro

Plata cu cardul

folie faruri

Comania noastra monteaza folie faruri de ce-a mai buna calitate, marca Oracal, pe orice marca de masina disponibila.

Aplicam folie faruri in urmatoarele zone, apasa pe fiecare pntru detalii:

-Bucurestii Noi, sector 1.

-Fundeni, sector 2.

-Berceni, sector 4.

-Militari, sector 6

Cu ce ne avantajeaza un montaj de folie faruri? Motivele sunt mai multe, cele mai importante dintre ele fiind prezentate si detaliate mai jos:

1: Pastreaza farurile ca noi pentru ani si ani.

Farurile auto, pana in anul 2004 erau fabricate din sticla, lucru care ofrea farurilor stralucire chiar si 20 de ani, acestea niciodata nu ajungeau galbene, matuite, zgariate, etc. Dupa acest an dezvoltatorii au schimbat materialul folosit la fabricarea farurilor din sticla, in plastic. Din acest moment farurile au inceput sa devina din ce in ce mai sensibile. Aplicand folie faruri, pur si simplu protejati farurile, iar acestea vor ramne ca noi, iar dupa multi ani, doar folia va fi reteriorata. La o simpla indepartare a acestei folii, farul dumneavoastra devine instantaneu ca nou.

 

2: Dupa orice polish faruri se recomanda montajul de folie faruri.

Un far ingalbenit sau matuit, la o simpla operatie de polish faruri, acesta va devenii ca nou, dar fara a aplica o folie faruri transparenta de protectie, acest far, in maximum 6 luni de la data polish-ului va redevenii ca inainte sau chiar mai rau. De ce se intampla asta? Deoarece in cazul operatiei de polish faruri, lacul de protectie de pe far se inlatura complet, acesta ramanand complet expus. Montand folie faruri de protectie, farul va ramane exact ca in acel moment, garantat pentru multi ani.

Detalii legate la polish faruri, apasa Polish Faruri

 

folie-stopuri-fumurie  folie_transtapenta_de_protectie_montaj_small folie-faruri-de-protectie montaj_folie_protectie_far_demontat

 

O folie faruri se se monteaza doar pe exteriorul farului, ca aceasta sa stea in permanenta intre plasticul farului si elementele daunatoare exterioare, praf, pietre, gheata, etc. Folia faruri se monteaza direct pe far, fara ca acesta sa fie demontat de pe masina.

Folia de faruri este disponibila 3 transparente, deschisa pentru protectie, sau fumurie pentru design. Dispunand de o gama de culori foarte diversificata, puteti opta practic pentru orice culoare, insa cele mai cautate fiind Light Smoke, Dark Smoke si cea 100% transparenta.

 

folie-faruri-fumurie folie-stopuri-fumurie-dreapta-spate folie-stopuri-fumurie-stanga-spate folie-de-protectie-masina-neagra

 

Alegand sa montam folie faruri transparenta, sau fumurie, nu doar ca obtinem o desing mult mai elegant si mai placut, dar in acelasi timp, farurile dar si stopurile sunt ” Imbracate „, acestea ramanand ca noi, iar pietrele, zgarieturile nu or sa mai afecteze vreodata farurile sau stopurile dumneavoastra.

 

stopuri_fumurii stopuri_fumurii_oracal folie_transtapenta_de_protectie_montaj_small folie-faruri-montaj-bucuresti
Pentru detalii referitoare la pret folie faruri, apasa Pret Folie Faruri

Pntru a afla unde suntem mai aproape de dumneavoastra, apasa Contact

 

Autorizatie tehnica

Autorizatie

Orice atelier care monteaza folie auto trebuie sa faca dovada catre client a actului inmanat de R.A.R de a aduce midificari autovehiculelor.

Contact

contact

Telefon: 0766.610.421

Email: contact@detailingautoconcept.ro

MilitariBerceniFundeniBuc. Noi