4 Ateliere in Bucuresti - Militari - Fundeni - Berceni - Bucurestii Noi

Locatii disponibile

Siteurile noastre

www.folieautollumar.ro

www.folie-auto-llumar.ro

www.colantariauto-bucuresti.ro

www.folieautomilitari.ro

www.folieautosector6.ro

Plata cu cardul

Incarcare Freon Auto

Incarcare cu freon auto dar si freon auto in Militari, Sector 6, serviciu oferit de Detailing Auto Concept srl.

Efectuam operatia de incarcare cu freon auto pentru toate autovehiculele de pe piata, incepand cu anul 1998, pana in prezent. Masinile de dinaintea acestui an, au instalatia de climatizare fabricata sa functioneze cu un tip de agent termic ( freon auto ) care in prezent nu se mai utilizeaza.

Adresa noastra unde ne puteti gasi pentru incarcare cu freon auto sau freon auto este:

Bulevardul Iuliu Maniu, numarul 171c, sector 6, Bucuresti, sau acceseaza Contact pentru mai multe detalii.

aparat-incarcare-freor-auto incarcare-freon-auto incarcare-freon solutii-freon

Operatia de incarcare freon auto se efectueaza numai dupa ce instalatia de freon auto a trecut printr-o serie de teste, proceduri si verificari facute bineanteles de aparatul nostru preofesional pentru freon auto cu care noi lucram.

Aparatul nostru curata instalatia de impuritati, inlatura freonul auto cel vechi, iar dupa ce se asigura ca instalatia de climatizare nu prezinta nici macar o maicrofisura care ar cauza pierderea agentului termic din tevi, radiator sau conducte.

Dupa ce toate acestea au fost cu succes efectuate, se poate trece la pasul urmator si anume incarcarea cu freon auto.

Fiecare model de autoturism are nevoie de o cantitate exacta de freon auto cu care poate functiona normal. Daca se introduce o cantitate de freon auto chiar si cu 30-40 de grame mai mult sau de ce nu, mai putin in compresorul automobilului dumneavoastra, acesta cu siguranta nu va mai functiona corespunzator, ceea ce inseamna ca nu va mai racii aerul din interior asa cum o facea odata.

Aparatul nostru profesional incarca instalatia dumneavoastra cu cantitatea exacta de freon auto care aceasta are nevoie nici un gram in plus sau in minus, lugru care va garanta functionarea in parametrii normala a autoturismului dumneavoastra.

Echipa noastra efectueata toate aceste operatii in mai putin de 15 minute, ajutatii fiind de aparatul nostru profesional de incarcare freon auto, fiecare client al nostru care alege sa incarce cu freon auto la noi in Sector 6, se va bucura din nou de racoarea oferita de aerul conditionat al autoturismului pe care il detine.

Aerul conditionat in interiorul autoturismului nu mai este de mult un moft. Deja este o necesitate, verile din romania fiind din ce in ce mai carduroase. Dupa cativa ani, de regula 4, 5 aerul conditionat pur si simplu nu mai face fata in zilele calduroase, iar temperatura interioara se va mentine mereu ridicata. Lucu care nu inseamna neaparat un defect. Pur si simplu freonul auto sa invechit. Lucru confirmat si de marii producatorii auto, acest fron auto ( agentul termic ) trebuie inlocuit o data la 3-4 ani.

Acest procedeu trebuie efectuat doar cu un aparat profesional, care este capabil sa testeze si sa verifice instalatia de incarcare cu freon auto din autoturism.

Lipsa freonului auto va duce si la dezaburirea inceata a geamurilor atunci cand ploua sau pe timp de iarna. Atunci cand pleca undeva si ploua, geamurile se aburesc instantaneu pe interior, iar daca aerul conditonat functioneaza corect, atunci nu mai trebuie sa asteptam dupa motor sa se incalzasca pentru ca noi sa putem pleca linistiti la drum.

Recomandam ca si pe timp de iarna, aerul conditionat sa fie pornit macar o data la doua saptamani pentru ca freonul sa circule liber prin compresorul care il pune in miscare.

Apasa Freon Auto Pret pentru a afla pretul incarcarii cu freon auto.

 

Autorizatie tehnica

Autorizatie

Orice atelier care monteaza folie auto trebuie sa faca dovada catre client a actului inmanat de R.A.R de a aduce midificari autovehiculelor.

Contact

contact

Telefon: 0766.610.421

Email: contact@detailingautoconcept.ro

MilitariBerceniFundeniBuc. Noi