4 Ateliere in Bucuresti - Militari - Fundeni - Berceni - Bucurestii Noi

Locatii disponibile

Siteurile noastre

www.folieautollumar.ro

www.folie-auto-llumar.ro

www.colantariauto-bucuresti.ro

www.folieautomilitari.ro

www.folieautosector6.ro

Plata cu cardul

Polish Faruri

Polish faruri, polis faruri profesional cu aspect deosebit.

Echipa Detailing Auto Concept este cea mai profesionista si mai calificata echipa in domeniul polish faruri. Executia de polish faruri dureaza circa 40 de minute.

Restauram faruri pentru toate marcile de autoturisme existente.

Ne gasiti cu polish faruri in urmatoarele zone din capitala:

Polish faruri Sector 1: Bulevardul Bucurestii Noi

Polish faruri Sector 2: pe Soseaua Fundeni, langa podul Fundeni

Polish faruri Sector 4: Strada Turnul Magurele

Polish faruri Sector 6: Bulevardul Iuliu Maniu nr. 171c

 

Operatia de polish faruri pe care noi o efectuam este de cea mai inalta calitate.

Cand executam un polish faruri, personalul nostru se foloseste de cela mai calitative si mai profesioniste solutii care exista pe piata noastra, asigurand-une in acest fel ca rezultatul final de polish faruri va fi una fara cusur.

 

Polish faruri profesional. Ce inseamna acest lucru defapt?

Cu ce ne avantajeaza o operatie de polish faruri?

Mai mult ca sigur, la un moment dat, fiecare dintre noi a observat cum lumina farurilor scade din ce in ce, pana in momentul incat farurile nu mai lumineaza asa cum o faceau odata, incat devine destul de dificila deplasarea pe timpul noptii. Razele luminoase nu mai trec in totalitate din interiorul farului catre exteriorul lui. Acum a venit vremea sa apelam la un polish faruri executat cu profesionalism de echipa noastra.

Materialul din care este confectionat farul incepe sa se matuiasca atat de rau, incat atunci cand vei privi automobiliul o sa observi ca au devenit cel mai inestetic obiect de caroserie vizibil. Sunt observate pe drumurile din Romania  autoturisme foarte placute vizual, dar farurile sunt mate, galbene, iar becul din interiorul farurlui nu se mai distinge.

Acest fenomen se datoreaza materialelor de slaba calitate folosite din ce in ce mai mult in fabricarea farurilor. Prin simpla atingere cu mana a unui far, se observa cat de moale este plasticul farurlui, in vreme ce ain anii trecuti se fabricau doar din sticla.

Datorata prafului, si a impuritarilor din aer, dar si a vitezei cu care circulam zi de zi, farurile noastre in timp devin atat de neclare incat noaptea nu se va mai distinge clar pe drum, cand circulam.

Cu un serviciu de polish faruri, acesta matuiala va disparea in totalitate, farurile dumneavoastra or sa redevina ca noi in doar 40 de minute.

 

 

 

Autorizatie tehnica

Autorizatie

Orice atelier care monteaza folie auto trebuie sa faca dovada catre client a actului inmanat de R.A.R de a aduce midificari autovehiculelor.

Contact

contact

Telefon: 0766.610.421

Email: contact@detailingautoconcept.ro

MilitariBerceniFundeniBuc. Noi